post

Wij kiezen voor bewuste producten. Groenten van het seizoen, verse producten, producten uit de streek en waar mogelijk, biologische producten.


Ook de voorbereidingen nemen wij serieus. Omdat het hier vaak om complete gerechten gaat, i.p.v. friet met sla en vlees, neemt de voorbereiding veel tijd. Gerechten zijn vers en daarom beperkt voorhanden. Reserveren is wenselijk.


Gebakken broodjes vers en speciaal voor u uit de oven. Ons “byzondere” gebak komt uit eigen keuken. Voor de lunch op het werk nemen wij bestellingen aan, die afgehaald kunnen worden. Zie hiervoor onze lijst.

One thought on “Bewust genieten van eigenzinnige gerechten met een knipoog.

  1. Tijdens mijn verblijf van een week in 2e Exloermond ontdekte ik bij toeval op weg naar Borger deze inspirerende locatie Byzonder. Een waar genoegen door de gastvrije en hartelijke ontvangst, maar ook de kleine details in de inrichting en aandacht voor de etenswens van de gast. Mijn wens t.a.v een vegetarische lunch werd zonder meer vervuld. Een uitzondering in de weide omgeving. Bewust een tweede keer Byzonder aangedaan. Als ik in de buurt zou wonen zou ik er regelmatig uit eten gaan. Zelden een brasserie meegemaakt waar ik zo tot rust kwam en heb genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *